Gavekort & Indpakning

Her i menuen kan du tilvælge køb af gavekort samt gratis gaveindpakning.

Gavekort til Outdoorkids.dk - Altid fri fragt på gavekort

Glæd børnefamilien med et gavekort til Outdoorkids.dk og giv dem friheden til at vælge lige netop de produkter fra vores butik, de synes allerbedst om.

Hvis du ønsker gavekort på andre beløb, end dem vi har oprettet på forhånd, kan du vælge produktet "Gavekort - vælg selv beløb". Hvis du f.eks. vil købe et gavekort til 350 kr., indtaster du 350 som antal. Vi påfører gavekortet det endelige beløb samt en rabatkode, som modtager skal bruge.

Gavekort leveres som udgangspunkt elektronisk til selvprint, men du har også mulighed for at tilvælge at få pakket gavekortet ind i en flot æske og leveret med posten.

Der er altid gratis fragt på gavekort til Outdoorkids.dk.

Gratis gaveindpakning

Hos Outdoorkids er det vigtigt for os, at du kan være glad og stolt over at give en gave fra vores butik. Vi tilbyder derfor at pakke din gave ind, så den ser flot og indbydende ud. Du kan bestille gaveindpakning enten til drenge, piger eller i julepapir. Indpakningen vil variere i farve og mønster.

Send direkte til modtager og vedlæg personlig hilsen

Hvis du vælger at sende en gave direkte til modtager, tilbyder vi at vedlægge en personlig hilsen fra dig i pakken. Tilvælg dette produkt og skriv din hilsen som en kommentar til ordren, når du betaler. Din hilsen vil helt sikkert sprede glæde hos modtager!


Hatley Regnjakke Wild Dinos-55%
  • 122
  • 128
  • Hatley Regnjakke Wild Dinos
Hatley Regnjakke Wild Dinos
DKK 179,55
DKK 399,00
På lager


 

Vores kunder siger

Super sejt regntøj

Jeg har netop købt et sæt Stephen Joseph brandmands regntøj til min nevø på 5 år. Han synes, at han er den sejeste i hele børnehaven nu! Super lækker kvalitet og flot design, og så blev det leveret hurtigt. Kan varmt anbefales.

Christina Rasmussen

God service og lækre varer

Jeg elsker at handle hos Outdoorkids. Deres størrelsesguide er meget grundig, hvilket er vigtigt for mig, når jeg handler tøj og sko. Fantastisk shop!

Stine Møllebro

Fantastisk shop

En fantastisk online shop. Nem at finde rundt i, gode priser og gratis levering! Hurtig respons på mail og en følelse af personlig betjening. Tak for en god handel :-)

Tine Schou