Levering og retur


Hvor er vi glade for, at du har valgt at besøge vores butik! For at gøre din oplevelse så positiv og problemfri som muligt, har vi valgt at tilbyde følgende:

  • 6 måneders returret på alle varer
  • Fast lav fragt og fri fragt ved bestilling over 500 kr

Nedenstående kan du læse mere om vores levering samt hvordan du gør, hvis du har fortrudt dit køb eller skal bytte til en anden størrelse.

 

Fragt og levering

Vi afsender din vare så hurtigt, vi kan, gerne 1-3 arbejdsdage efter bestilling. Ved udsalg og lignende håber vi på din forståelse for, at vi kan have ekstra travlt, og at varen der er lidt længere tid undervejs.

Hos Outdoorkids.dk er der fast lav fragt i Danmark og fri fragt ved bestilling over 500 kr. Bor du i udlandet, så klarer vi også det - skriv til os og vi finder en fragtpris til dig!

Levering sker med Post Norden.

 

Fortrydelse / ombytning

Du skal indenfor de 6 måneders returret fra modtagelse af varen give os besked pr mail, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Herefter har du 14 dage til at returnere varen. Når vi har modtaget varen retur og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din besked, refunderer vi dine udgifter, dvs. beløbet for den købte vare.

Hvis du ønsker at bytte varen til f.eks. en anden størrelse, så anbefaler vi, at du bruger samme procedure som ved fortrydelse af købet, dvs. at du får pengene tilbage og laver en helt ny bestilling hos os. Dermed kan du med det samme se, om varen er på lager, og du undgår udsolgte varer pga. ventetiden med behandling af ombytning.