Størrelsesguide

Hos Outdoorkids.dk ved vi, at det kan være svært at købe tøj og sko til børn, når de ikke har mulighed for at prøve det på. Derfor har vi lavet denne størrelsesguide, så du har en større chance for at ramme rigtigt.

Alle børn er dog forskellige, og skulle du have modtaget en vare, der alligevel ikke passer, så bytter vi med et smil.

HUSK - hos Outdoorkids.dk er det altid nemt - og GRATIS! - at sende en vare retur. Se evt. hvordan her

I menuen kan du finde en detaljeret størrelsesguide for hver producent, og på denne side har vi lavet en kort vejledning i, hvordan du tager mål på dit barn.

CeLaVi og Lego Wear følger de almindelige, danske størrelsesangivelser. På produkterne fra de udenlandske mærker som Stephen Joseph, Hatley og JoJo Maman Bébé har vi gjort det let for dig og har allerede "oversat" deres størrelser til det almindelige brugte system, som du kender fra Danmark; både på tøj og sko. Du kan finde deres originale størrelsesangivelser under menupunkterne til venstre.

Sådan måler du dit barns fødder

Tag et hvidt stykke papir og tegn en streg med en lineal i bunden af papiret. Dit barn sætter begge fødder på papiret med hælene ved den tegnede streg og står med lige vægt på begge fødder og med fødderne parallelt. Nu kan du tegne omrids omkring begge fødder, så nøjagtigt og tæt inde ved foden som muligt. Herefter tegner du en streg fra hæl til tå på det længste punkt - stregen skal være vinkelret på den oprindelige streg, du tegnede. Nu kan du måle længden af dit barns fod - husk at ikke to fødder er ens, så du bør måle begge barnets fødder for at finde den optimale skostørrelse.

Det er vigtigt, at gummistøvler til børn sidder godt på barnets fødder, så de ikke svupper og giver vabler. Husk altid at beregne et voksetillæg på 1-1,5 cm, så der er god plads til foden og evt. en tyk strømpe om efteråret.

Sådan måler du ærmelængde

Mål dit barn fra midten af nakken, forbi skulder og ned langs armen til håndleddet (med let bøjet albue).

Sådan måler du benlængde

Benlængde måles fra gulv til skridtet langs indersiden af benet.


Outdoorkids.dk logo

Hvis du er i tvivl eller synes, du mangler nogle oplysninger, så er du altid meget velkommen til at skrive til os på info@outdoorkids.dk. Vi hiver gerne målebåndet frem for at hjælpe dig godt på vej!

Vores kunder siger

Super sejt regntøj

Jeg har netop købt et sæt Stephen Joseph brandmands regntøj til min nevø på 5 år. Han synes, at han er den sejeste i hele børnehaven nu! Super lækker kvalitet og flot design, og så blev det leveret hurtigt. Kan varmt anbefales.

Christina Rasmussen

God service og lækre varer

Jeg elsker at handle hos Outdoorkids. Deres størrelsesguide er meget grundig, hvilket er vigtigt for mig, når jeg handler tøj og sko. Fantastisk shop!

Stine Møllebro

Fantastisk shop

En fantastisk online shop. Nem at finde rundt i, gode priser og gratis levering! Hurtig respons på mail og en følelse af personlig betjening. Tak for en god handel :-)

Tine Schou