Stephen Joseph Størrelsesguide

Her finder du en størrelsesguide til de flotte regnjakker og gummistøvler fra Stephen Joseph. Husk at beregne et voksetillæg på 1-1,5 cm. til gummistøvlerne - så vil dit barn føle sig bedst tilpas, og der er plads til en lidt tykkere strømpe om efteråret.

 


Se vores udvalg af flot tøj og udstyr fra Stephen Joseph her

Husk at hos Outdoorkids.dk er det altid gratis at sende en vare retur. Se evt. hvordan her

Var denne størrelsesguide ikke nok til at hjælpe dig på vej? Hvis du er i tvivl om størrelserne eller mangler yderligere information, vil vi meget gerne hjælpe. Du er meget velkommen til at kontakte os på info@outdoorkids.dk.

Vores kunder siger

Super sejt regntøj

Jeg har netop købt et sæt Stephen Joseph brandmands regntøj til min nevø på 5 år. Han synes, at han er den sejeste i hele børnehaven nu! Super lækker kvalitet og flot design, og så blev det leveret hurtigt. Kan varmt anbefales.

Christina Rasmussen

God service og lækre varer

Jeg elsker at handle hos Outdoorkids. Deres størrelsesguide er meget grundig, hvilket er vigtigt for mig, når jeg handler tøj og sko. Fantastisk shop!

Stine Møllebro

Fantastisk shop

En fantastisk online shop. Nem at finde rundt i, gode priser og gratis levering! Hurtig respons på mail og en følelse af personlig betjening. Tak for en god handel :-)

Tine Schou